Gratis fotocollage maken

Je hebt het altijd wel al eens willen doen, je hebt leuke vakantiefoto’s die je graag samen wilt voegen in een leuk fotoboek. Een leuke manier om deze foto’s te plaatsen is aan de hand van fotocollages. Dan ga je natuurlijk op zoek naar een manier om dit gratis te doen, je wilt geen handen geld uitgeven om een fotocollage te maken.

Hier zijn enkele tips om gratis fotocollages te maken:

Je vind allerlei leuke manieren om een gratis fotocollage te maken, zo bestaan er een aantal leuke websites. Hier kan je zeer makkelijk een gratis fotocollage maken. Een goed voorbeeld hiervan is www.easycollage.nl, hier voeg je je foto’s in, maak je een leuke collage en je kan ze helemaal zelf beheren en opslaan naar je bestanden op je computer. Ook een leuke website om gratis een fotocollage te maken, en je bent een beetje handig met Engels is www.photovisi.com, hier heb je zeer leuke designs om toe te voegen aan je fotocollages.

Het is compleet gratis en je kan meteen starten

Als je vaak gratis fotocollages wilt maken, dan is het fotobewerkingsprogramma ‘Picasa’ zeker iets voor jou. Je kan het handig downloaden van het internet. Je geeft het programma toestemming om je foto’s te uploaden van je computer en ze verschijnen allemaal in de Picasa bibliotheek. Zo kan je dan alle foto’s selecteren waar je een gratis fotocollage van wil maken. Je heb hier ook heel leuke functies op, zo kan je met kaders werken, kan je ze als polaroid foto’s stapelen, het meeste kan je zelf niet eens bedenken! Je kan je fotocollages nadien ook titels geven, nog eens extra bewerken door ze een kleurtje te geven etc.  Een ideale manier dus om gratis fotocollages te maken als je er fanatiek mee bezig bent. Of je nu liever af en toe, of heel de tijd gratis fotocollages wil maken, er is voor iedereen wat wils. Zoek het zeker eens op, je zal zien dat je zeker iets vind wat voor jou het makkelijkste is.